SERA SEBZELERİ | 50-200 cc/Ağaç Başı | 200-250 cc | Fide dikiminden hemen sonra ve çiçeklenme, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
SERT VE YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER | 50-200 cc/Ağaç Başı | 200-250 cc | Çiçek öncesi, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
MUZ | 1-2 lt/da | 200-250 cc | İmardan(onarım) hemen sonra ve hevenk(dal) doğumundan önce, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
BAĞ | 1-2 lt/da | 200-250 cc | Yapraklanma başlangıcında, salkım oluşmasında, çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
NARENCİYE-ZEYTİN | 50-200 cc/Ağaç Başı | 200-250 cc | Çiçek öncesi, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
TAHILLAR | | 150-200 cc | Kardeşlenme başlangıcında |
AÇIK TARLA SEBZELERİ | 1-2 lt/da | 150-200 cc | Fide dikiminden hemen sonra ve çiçeklenme, meyve gelişim döneminde ve stres koşullarında |
Ş.PANCARI | 1-2 lt/da | 150-200 cc | Tohumlar çimlendikten 25-30 gün sonra ve stres koşullarında |
AYÇİÇEĞİ | | 150-200 cc | Tohumlar çimlendikten 25-30 gün sonra ve stres koşullarında |
PAMUK-TÜTÜN | | 150-200 cc | Bitkiler toprak yüzeyine çıktıktan 10-20 gün sonra, ilk çiçeklenme evresinde, tarak oluşum döneminde ve stres koşullarında
|