GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Organik Madde % 46
Organik Karbon % 15
Organik Azot (N) % 6
Serbest Aminoasitler % 12
Ph 5,5-7,5
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI:
BİTKİ | KULLANIM DOZLARI | KULLANIM ZAMANI | |
Sebzeler (Domates,Biber,salatalık,Patlıcan) | Damlama | 500-600cc/da | 3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile |
Yaprak | 200-250cc/100L su | ||
Meyve Ağaçları Zeytin Fıstık Badem üzüm Nar Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali vb | Damlama | 1000-1500cc/da | Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama |
Yaprak | 200-250cc/100L su | ||
Tarla Bitkileri (Pamuk, Mısır, Soya, Yerfıstığı, Çeltik, Ayçiçeği, Tütün,Buğday) | Damlama | 1000-1500cc/da | 3-5 yaprak oluştuktan sonra 20 gün arayla hasada kadar |
Yaprak | 200-250cc/100L su | ||
Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik, Süs Bitkileri | Damlama | 750-1000cc/da | Yetişme dönemi süresince 15-20 gün arayla |
Yaprak | 200-250cc/100L su | ||
Narenciye Muz | Damlama | 1500-2000cc/da | Yetişme dönemi süresince 15 gün arayla |
Yaprak | 200-250cc/100L su | ||
Kavun-Karpuz Çilek | Damlama | 1000-1500cc/da | İlk gübre ile birlikte 10 gün arayla |
Yaprak | 200-250cc/100L su |