Yumuşak Çekirdekliler (Elma, Armut, Ayva vb.) | 350 | Vejetatif dönem boyunca ve/veya hasat sonrası dönemde bir sonraki sezona daha iyi besin rezervleri ile girmesi için 1-2 uygulama yapılır. |
Sert Çekirdekliler (Kiraz, Şeftali, Erik, Kayısı) | 250 | Vejetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta arayla ve/veya 2 kere hasat sonrası erken dönemde bir sonraki sezona besin rezervlerinin depolanması için uygulanır. |
Lahana Brokoli ve Karnabahar | 400 | Şaşırtmadan 4 hafta sonra ile hasattan 2 hafta öncesine kadar uygulanır. |
Hububat | 500 | Bitkiyi tam örtecek şekilde uygulayınız. Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde 1-2 hafta arayla uygulanır. |
Narenciye | 350 | Baharda sürgün gelişimi %40 ve %70 iken 2 uygulama yapılır. |
Pamuk | 500 | Bitkiyi tam örtecek şekilde uygulayınız. Çiçeklenmeye kadar 1-2 hafta arayla uygulanır. |
Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz | 250 | Bitkiyi tam örtecek şekilde uygulayınız. Çiçeklenmeye kadar 1-2 hafta arayla uygulanır. |
Soğan, Sarımsak | 400 | Kalem döneminde her 2 haftada bir uygulanır. |
Üzüm | 250 | Hasat sonrası yapraklar hala fotosentez yaptığı dönemde bir sonraki sezona daha iyi besin ve enerji rezervleri ile girmesi için uygulanır. 2 uygulama yapılır. |
Geniş ağaçlar ve meyve bahçeleri (muz, zeytin gibi) | 250 | Çiçeklenme öncesi ve hasat sonrası 1-2 hafta arayla uygulanır. |
Mısır, Ayçiçeği | 400 | Sap uzaması dönemi boyunca uygulanır. |
Süs Bitkileri | 250 | Bitkiyi tam örtecek şekilde, çiçeklenmeye kadar 1-2 hafta arayla uygulanır. |
Patates, Pancar, Havuç | 400 | Yaprak gelişimi döneminde bitkiyi tam örtecek şekilde bir defa uygulanır. |
Çilek | 250 | Vejetatif gelişme dönemi boyunca çiçeklenme başlangıcına kadar uygulanır. 2 hafta arayla tekrarlanır. |
Domates, Biber, Patlıcan | 200 | Bitkide yüksek verim için gerekli yeterli üst aksam gelişimi tamamlanana kadar haftalık uygulanır. |
Açık tarla sebzeleri | 300 | Vejetatif gelişme boyunca uygulanır. 2 hafta arayla tekrarlanır. |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ vb.) | 500 | Sürgün gelişim döneminde uygulanır. |